Over HOFLUX · HOFLUX
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

OVER HOFLUX

Gekenmerkt door een passie voor verlichting, een nieuwsgierige mind-set en een ijverige mentaliteit bouwen wij aan een duurzame toekomst. Wij willen een prettige en veilige leefomgeving creëren waarin mens, dier en milieu in harmonie verbonden zijn. Dit doen wij door energieverbruik tot een minimum te beperken, de leefbaarheid te vergroten en de sociale en verkeersveiligheid te bevorderen.

DUURZAAM

Wij geloven in duurzaam. Een maatschappij waarin mens, dier en milieu in harmonie verbonden zijn.

INNOVATIE

Wij geloven in innovatie. Streven naar een maatschappij waarin we samen kunnen zijn.

SAMEN

Wij geloven in samen. Samen werken aan een maatschappij waarin we willen zijn.

ONZE WERKGEBIEDEN

In de openbare ruimte zijn wij werkzaam op verschillende gebieden. Hieronder zie je welke dat zijn.

PUBLIEKE RUIMTE

SPORT & TERREIN

ARCHITECTUUR & KUNST

KANTOOR & INDUSTRIE

RETAIL & HORECA

ALLES

ONZE WERKWIJZE

Wij ontwikkelen, bouwen, implementeren en optimaliseren lichtoplossingen voor de openbare ruimte. U kunt op ons rekenen gedurende alle fasen van een verlichtingstraject. Lees hieronder hoe wij te werk gaan.

  • ONTWERP
  • LEVERANTIE
  • INSTALLATIE
  • BEHEER
ONTWERP

Wij leveren lichtoplossingen van ieder formaat, reikend van productadvisering tot een compleet lichtconcept. Binnen de mogelijkheden van de omgeving ontwerpen wij een lichtconcept afgestemd op uw wensen en behoeften. Onze lichtconcepten worden ondersteund door technische en grafische vormgeving en zijn voorzien van een duidelijk trajectverloop. Wij schijnen graag ons licht op uw omgeving!

Bekijk voorbeeld
LEVERANTIE

Wij leveren verlichtingssystemen in alle soorten en maten, maar onze producten kenmerken zich door een laag energieverbruik en hoge kwaliteit. Afhankelijk van uw vraag kiezen wij voor bestaande producten of produceren wij verlichting op maat. Ons brede en unieke productportfolio combineert slimme oplossingen en verrassende designs met duurzame kwaliteit. Bent u benieuwd welke merken wij vertegenwoordigen?

Bekijk producten
INSTALLATIE

Een goede installatie en implementatie van verlichtingssystemen is essentieel om de maximale levensduur en optimaal gebruiksgemak te kunnen garanderen. Wij zorgen ervoor dat de verlichting in uw omgeving geïntegreerd wordt en verzorgen de volledige elektrotechnische installatie.

Bekijk voorbeeld
BEHEER

Uiteraard wilt u ook in de toekomst verzekerd zijn van licht. Daarom verzorgen wij het beheer en onderhoud op onze systemen. Slimme verlichting maakt het tevens mogelijk om data te verzamelen. Deze data gebruiken we niet alleen om systeemgebruik te optimaliseren, maar ook om nieuwe toepassingen te ontwikkelen in de openbare ruimte. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk voorbeeld